Motiko

Triufelis su Vyšnia

3,30

Kiekis:44g
Ingredientai:Tešla: ryžių miltai, cukrus, vanduo, mažai riebalų turintys kakavos milteliai. Šokolado įdaras (38%): augalinis kremas, cukrus, neriebus kakavos milteliai (5%), dekstrozė, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių propan-1,2-diolio esteriai), tirštikliai (pupelės) guma, karboksimetilceliuliozė, guaro derva). Vyšnių džemas(12%): juodosios vyšnios, cukrus, gliukozės sirupas, rūgštikliai (citrinų rūgštis, koncentruotos juodųjų vyšnių sultys), natūralūs kvapikliai, tirštiklis (pektinas), dažiklis (antocianinas). Tešlos padengimas: dekstrozė, kakavos milteliai su 20% kakavos sviestu, cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolys, kokosas). Vyšnių džeme yra vyšnių (63%). Pabarstyta krakmolu.

Produkte nėra GMO.
100g Maistingumas:
Energinė vertė 270,6 kcal / 1131 kJ

Riebalai 6,9 g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,63 g

Angliavandeniai 50,6 g

- iš kurių cukrų 29,24 g

Baltymai 1,5 g

Druska 0,08 g
Kiekis:44g
Ingredientai:Tešla: ryžių miltai, cukrus, vanduo, mažai riebalų turintys kakavos milteliai. Šokolado įdaras (38%): augalinis kremas, cukrus, neriebus kakavos milteliai (5%), dekstrozė, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių propan-1,2-diolio esteriai), tirštikliai (pupelės) guma, karboksimetilceliuliozė, guaro derva). Vyšnių džemas(12%): juodosios vyšnios, cukrus, gliukozės sirupas, rūgštikliai (citrinų rūgštis, koncentruotos juodųjų vyšnių sultys), natūralūs kvapikliai, tirštiklis (pektinas), dažiklis (antocianinas). Tešlos padengimas: dekstrozė, kakavos milteliai su 20% kakavos sviestu, cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolys, kokosas). Vyšnių džeme yra vyšnių (63%). Pabarstyta krakmolu.

Produkte nėra GMO.
100g Maistingumas:
Energinė vertė 270,6 kcal / 1131 kJ

Riebalai 6,9 g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,63 g

Angliavandeniai 50,6 g

- iš kurių cukrų 29,24 g

Baltymai 1,5 g

Druska 0,08 g

Neįprastai sodrus, subtilus šokolado skonis kartu su saldžiu ir tuo pat metu šiek tiek rūgščiu vyšnių įdaru bei minkšta ryžių tešla sukurs įspūdį tikriems rafinuotumo gerbėjams.

Prieš vartojimą rekomenduojame desertą atšildyti 5-10 minučių.

    Krepšelis
    Krepšelis tuščias